13. tra 2012.

DIY T - shirt and asymmetrical skirt


Nakon dugog nećkanja odlučila sam se na asimetričnu suknju. I još uvijek se nećkam. Ali barem sam nešto poduzela u vezi jedne suknje koju sam kupila za par kuna na sajmu i koja još od prošle godine čeka na svoj red. Ružičasto u kombinaciji sa animalnim printom je prilično riskantan potez ali planiram što ležernije kombinirati sa jednostavnim majicama i topićima na starke ili balerinke. No tek kad dođe pravo ljeto. Majicu sam napravila u čast gospodične Pallenberg o kojoj sam već pisala ranije i taj post možete pogledati ovdje. Jednostavno sam isprintala sliku na poseban papir koji se stavi na majicu i peglom preslika na majicu. Inače takvih papira ima za kupiti u Mulleru i koštaju oko stotinjak kuna a u pakiranju ih ima oko desetak (nisam sigurna jer sam ih bila kupila još prošle godine i baš sam naišla na zadnji).  Prije sam radila majice sa printevima svojih crteža ali sam ipak skužila da je bolje crtati sa  bojama za tekstil i to direkt na majicu ili tkaninu jer se takav crtež bolje očuva dok se print, ako se ne pere u hladnoj vodi i na ruke, deformira i izblijedi. No morala sam poduzeti nešto u vezi velikog broja odurnih bijelih majica za tjelesni  koje se kunem razmnožavaju poput onih krznatih Tribblesa iz Star Treka pa sam bar jednu majicu iskoristila za hommage  ženi koja je i Keitha Richardsa mogla zapiti pod stol. Mislim mogla je ona i puno više od toga ali da ne počnem baljezgarati evo i slika:

                               


                                                                          BEFORE:
                                                  majica za tjelesni i šos veličine cirkuskog šatora




                                                                           AFTER:







                                   

Broj komentara: 12:

  1. wow, svaka čast, ispalo je fantastično sve skupa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, i majca i suknja su za pet!

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastično izgleda! Ja bih još vjerojatno skinula ovratnik majice, malo rastegla i otkrila rame. Al ja sam uvijek provocirala :p

    OdgovoriIzbriši
  4. suknja je fenomenalna i super ti stoji...ja tragam isto za nekom starijom pa da je koso ocaparim mozda i sasijem nesto(kupovati necu kad se moze DIY)..vidjet cu! ova tvoja je bas dobra i print je sjajan

    OdgovoriIzbriši
  5. wow ja bi tu suknju :)) sjajan posao!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super! Taj asimetrična/frak suknja je sad valjda zadnji krik mode, i čak jedan koji mi se sviđa. Sviđaju mi se tvoji postovi s dobrom pozadinskom pričom. Svaka čast.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako je lud print, super ti stoji! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Svaka last, i za suknju i za majicu, divno si ti to uradila :) I te naočare su mi savršene!

    OdgovoriIzbriši
  9. jako mi je drago da sam otkrila blog sa diy stvarima ili kako obične stvari učiniti posebnima, pohvala za kreativnost na cijlom blogu :)

    OdgovoriIzbriši