17. svi 2012.

New name

Već jedno vrijeme me mučilo ime mog bloga i napokon sam ga odlučila promjeniti. Prije sam mislila da jednom kad odabereš ime da ga više ne možeš promjeniti a onda je Mattie promjenila ime svog bloga i otvorila mi oči. Hvala ti Mattie na savjetu i mini tutorijalu. Kad sam počela voditi blog jedini cilj mi je bio raditi alter ego postove i objavljivati moje pokušaje impersoniranja raznih  modnih ikona pa sam zato blog nazvala modni kameleon. No sad kad bi htjela pisati o nekim drugim stvarima i objavljivati  svoje radove i ilustracije taj prefiks modni mi djeluje ograničavajuće i u neku ruku neistinito. Ovo je samo pokazatelj da sam loša u davanju imena pa mi se i kućni ljubimci zovu Lola i mačka koju je  baka preimenovala u Ziza jer sam ju ja zvala hm guza.

Broj komentara: 7:

 1. Jao, slika <3 i novo ime je super, a i ime guza je baš slatko, ne bih ja dala da se preimenuje :D

  OdgovoriIzbriši
 2. heheh stvarno super slika.
  Posjeti i http://www.ponosna.in Moda,Ljubav,Ljepota

  OdgovoriIzbriši
 3. Crvenkapica ili vuk, pitanje je :)
  Mnogo mi se sviđa simbolika.

  OdgovoriIzbriši
 4. prošla sam ti cijeli blog od početka i sad do kraja i oduševljena sam :D
  šerala sam te na fejsu, zaslužuješ, pusa ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. drago mi je da sam pomogla :))

  OdgovoriIzbriši
 6. jedva sam ti usla na blog..valjda ovo kako si ime promjenila,pokusavala sam preko dashboarda ali mi je govorilo da blog vise ne postoji , ni jedan od prijasnjih tvojih postava nije mogao da se otvori,pa sam onda ukucala na googlu i nasla...
  uglavnom ovo za macu guzu me je pravo nasmijalo :)

  OdgovoriIzbriši
 7. hello!!!
  evo, sad te pratim pod novim imenom!!! Ni ja inače nisam kreativna kod davanja imena :) Kaj se tiče haljina, imaš ih u clan storeu u Frankopanskoj, pošaljem ti link na twitter!!!
  Ja malo delam na redizajnu bloga pa ne bu outfita ni sličnog neko vrijeme, al vrnem se za mjesec dana....

  xoxo

  OdgovoriIzbriši